Alla inlägg under februari 2012

Av Anna - 4 februari 2012 11:02

En  eftermiddag i veckan som var ringde vår rektor.

Det händer inte alls, så jag funderade direkt om vad som hänt. Jag hade inte hört något från  Jonathans assistent, och han brukade alltid skicka ett SMS och fråga hur det är med Jonathan när han är sjuk. Jonathan hade varit sjuk en hel vecka... Så visst undrade jag om  assistenten själv hade blivit sjuk, men jag var inte förberedd på detta...


Beskedet var inte positivt, och ingen lösning hade rektorn heller men hade i alla fall några förslag på vikarier. Jag  hade också ett förslag till fritidstiden, men det föll inte i god jord. Att Jonathans avlösare kunde gå in på timmar så att J i alla fall  har vikarie på fritids... Jag har inte hört ett ljud från rektorn sedan dess... Känns inte så bra. I går var maken tvungen att vara hemma pga sån förkylning och hämtade då Jonathan direkt när skolan slutade. Läraren sa att det hade gått bra men att ingen vikarie hade ordnats ännu... Helt hopplöst...


Frågan är hur det här kommer att gå och jag förväntar mig ett bakslag. Man önskar ju att de kunde förstår hur utsatta de här barnen är, även om det finns vuxna som bryr sig om dem på både skola och fritids så störs deras behov av rutiner och struktur så mycket.


Våra tankar går till Jonathans assistent och hoppas han tillfrisknar, men jag tror att det kan ta tid... Stor kram till dig M, vi tänker på dig och bryr oss om dig.


Kram alla


Anna

ANNONS

Presentation


Bloggen handlar om autism och IBT, intensivträning. 2010 gav jag ut Boken om Jonathan, en lång väg till diagnos autism
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9163371634

Fråga mig

26 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Annas Gästbok

Följ bloggen

Följ annahelena70 med Blogkeen
Följ annahelena70 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se